ERZURUM / HORASAN - Ali Çeyrek Ortaokulu

(08)
Aliçeyrek Köyü Horasan Erzurum
Vizyon
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve toplum tarafından benimsenen,örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2014-2015 1.dönem TEOG Sınavında köy ve merkez okullar olmak üzere toplamda 29 okul içerisinde 4.sırada bulunmaktayız.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Ulaşım
Ulaşım öğretmen arkadaşların merkezden anlaştıkları servislerle gidiş geliş yapılmaktadır. Asfalt ve toprak yol olmak üzere iki yolu bulunup.Yaklaşık merkeze 15-20 Dk. bir süre içerisinde varılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Aliçeyrek, Erzurum ilinin Horasan ilçesine bağlı bi köydür Erzurum iline 107 km, Horasan ilçesine 19 km uzaklıktadır. Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
İl merkezine 107 km, ilçe merkezine 19 km