ERZURUM / HORASAN - Ali Çeyrek Ortaokulu

Mrt

Pi Günü, ünlü matematik sabiti π sayısının anısına özel kabul edilmiştir ve her yıl 3.ayın 14 ünde çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. Bu yıl da Matematik Öğretmenimiz Cennet Önemli'nin hazırlamış olduğu etkinliklerle okulumuzda 14 Mart Pi günü kutlaması yapıldı.Etkinlik sonunda Pi sayısının en fazla basamağını ezberleme yarışması düzenlendi. Ardından Pi Kurabiyeleri dağıtılarak etkinlik tamamlandı.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü her yıl 12 Mart tarihinde çeşitli etkinliklerle kutlanır. Bu özel gün, İstiklal Marşı'nın Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından milli marş olarak kabul edildiği günün yıldönümüdür ve aynı zamanda marşın şairi Mehmet Akif Ersoy'un anısına adanmıştır. Bu yıl da 103.kez törenle kutlandı.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Her yıl okulumuzda Ramazan Ayı büyük bir heyecanla karşılanıyor. Bu yıl da Din Kültürü öğretmenimiz Merve ACAR önderliğinde Ramazan Ayına özel okulumuz süslendi ve geleneksel ramazan kolisi hazırlığı yapıldı.

Ara

Tutum Yatırım Ve Yerli Malı Haftası öğrencilerimiz , velilerimiz ve öğretmenlerimizin katkılarıyla bu yıl da dopdolu bir şekilde kutlandı.

Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." sözleri ile Türk milletine bıraktığı mirası işaret eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bir 10 Kasım’da daha sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Türk milletinin tarih yolculuğundaki varoluş mücadelesi cumhuriyetin ilanı ile taçlanmıştır. Bağımsızlık düşüncesi ile inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti, istiklal mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun büyük eseridir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

Nis

Ramazan Ayı dolayısıyla DKAB Öğretmenimiz Merve ACAR'ın organizasyonuyla Ali Çeyrek İlk-Orta Okulu olarak bütün öğrenci ve öğretmenlerimizin katkılarıyla ramazan kolisi hazırlandı ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.Emeği geçen bütün öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Düzenlediğimiz okul içi satranç turnuvasının ödül töreni gerçekleştirildi. Dereceye giren öğrencilerimize , değerli öğretmenlerimiz tarafından madalya ve ödülleri takdim edildi.

Ock

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Elif Şahin tarafından 8.sınıflara yönelik Sınav Sistemi ve Soru Biçimlerine Yönelik Seminer düzenlendi.

Kas

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Elif Şahin, 7.sınıf öğrencileri önce mikroskopta bitki ve hayvan hücresini gözlemlendi. Ardından renkli oyun hamurları kullanarak birlikte hücre modeli tasarladılar.

Ekm

BASİT VE UCUZ MALZEMELERLE FEN BİLİMLERİ DERSİNDE  5/A SINIFI İLE YAPMIŞ OLDUĞUMUZ " AY'IN EVRELERİ" ADLI ÇALIŞMAMIZ .

May

ANNELER GÜNÜ KAPSAMINDA DÜZENLEDİĞİMİZ ETKİNLİĞE KATILAN TÜM ANNELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ VE TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ.