ERZURUM / HORASAN - Ali Çeyrek Ortaokulu

Ara

OKULUMUZDA ''HAFTANIN SORUSU '' ETKİNLİĞİNİ BAŞLATTIK. EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ BİTİMİNE KADAR DEVAM EDECEK OLAN ETKİNLİKTE ÖĞRENCİLERE HER HAFTA BİR ZEKA YA DA GENEL KÜLTÜR SORUSU SORULACAK , DOĞRUYU BİLEN ÖĞRENCİLERİMİZ TESPİT EDİLİP OKUL WEB SİTEMİZDE HAFTANIN KAZANANI OLARAK İLAN EDİLECEKTİR.

Ara

Sayın bakanımız Ziya SELÇUK'un öğrenci ve veliler için hazırlamış olduğu bülten okulumuz tarafından öğrencilerimize dağıtıldı.Sayın bakanımıza çok teşekkür ederiz.

May

Engelliler haftası dolayısıyla onları anlayabilmek duygularını hissedebilmek için okulumuzda  etkinlik yapıldı.2 öğrencimizin biri konuşmayan biri ise göremeden bir gün geçirdi.Etkinliği düzenleyen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

Ramazan ayının gelmesiyle okulumuzda Kuran-ı Kerim hatimi yapılıyor.Okulumuzda tüm sınıfların katıldığı hatimi düzenleyen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Elif KULDAŞ´a teşekkür ediyor başarılar diliyoruz.

May

Toplumda en büyük sorunlardan biri olan ve bizimde çok önemsediğimiz çocuklarımızın sağlıksız beslenmesini engellemek , öğrencilerimizi bilinçlendirmek için tüm okulda sunum yapıldı.Her sınıfa ayrı sunumun yapıldığı etkinlikte sınıf öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk´ün çocuklarımıza armağan etmiş olduğu bayramı çoşkuyla, sevinçle ve heyacanla kutladık.Törene tam kadro katılan okul öğretmenlerimiz ile beraber velilerinde yoğun ilgisi vardı.Ana sınıfı olmak üzere bütün sınıflarımızın hazırlamış olduğu gösteriler yoğun beğeni topladı.Törene gelerek bizleri mutlu eden velilerimize , oyunlarda yoğun çaba gösteren çocuklarımıza ve bütün öğretmenlerimize teşekkür eder hayatlarında başarılar dileriz.